Allan fik revet ansigtet op i cykelulykke: -Jeg har følelsen af, at folk altid kigger på mig

tirsdag d. 28. marts 2017 kl: 14. 01 Af: Elo Christoffersen

Allan som var i en alvorlig cykelulykke, hvilket gjorde ham lam i underkroppen og nærmest rev hans kind op, er en stærk fortælling. Han føler, at det første, som folk bemærker er hans ar på kinden frem for kørestolen, hvilket generer ham voldsomt.

Fejlslagne plastikoperationer har givet fire patienter ar på både krop og sjæl. Nu står to af landets dygtigste plastikkirurger igen klar til at tilbyde deres hjælp.

For 21 år siden var Allan ude for en voldsom ulykke på sin cykel, der medførte en brækket ryg, lammelse af underkroppen og et smadret ansigt.

Allan er mærket for livet, og på trods af adskillelige operationer sidder han tilbage med ar i ansigtet, der gør det svært for ham at slippe ulykken.

Brysterne hænger

I 2012 vælger Kristine at få opereret sine bryster, som hænger. Resultatet er ikke tilfredsstillende, og efter yderligere tre operationer synes hun fortsat, at brysterne hænger. De mange indgreb har også givet hende smerter i det ene bryst, som dagligt hæmmer hende, når hun leger med sin søn.

Lykke får påtale: -Du er for nedringet og storbarmet

I dag står Kristine tilbage med en følelse af, at hun både er blevet fejlinformeret og fejlbehandlet af kirurgen.

Får fjernet overskydende hud

Efter et vægttab på 35 kilo vil Anni have fjernet overskydende hud på maven.

Kort efter operationen opstår der en række komplikationer, og hun må tilbage på operationsbordet hele to gange mere.

I dag er hun efterladt med daglige smerter fra maven, som gør, at hun er sygemeldt fra sit arbejde, og hun føler, at indgrebene har ødelagt livet for hende selv og hele familien.

Mariann har en medfødt størrelsesforskel på brysterne, og da hun ser, at hendes gode veninde får lavet flotte silikonebryster, vil hun også og får derfor foretaget en brystoperation.

Mit plastikmareridt: Kirurgen er forsvundet?

Men resultatet har ikke givet hende den symmetri, som hun drømte om, og i dag lever hun med daglige gener og bekymringer.

Du kan se “Mit Plastikmareridt” i aften klokken 21 på TV3.

Del din kommentar

Forsiden lige nu