Alley åd for meget

søndag d. 20. juni 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Kirstie Alley er kendt fra blandt andet tv-serien Sams Bar, hvor hun i 1980’erne var slank og sexet. Siden da har hun taget rigtigt mange kilo på, og der er blevet spekuleret meget i, hvorfor hun pludseligt blev så tyk. Nu forsøger hun selv at forklare det: ”Folk gjorde et stort nummer ud af det, de tror at det kan kædes sammen med en fysisk eller psykisk sygdom, hvilket jeg ikke har. Jeg ved godt selv, hvorfor jeg er blevet så fed, jeg ved udmærket godt, hvordan jeg endte sådan her –jeg har spist for meget og festet for tit”, fortæller hun.

Kom indenfor på Rosenborg Slot

Kirsties problemer startede, da hun fik børn og begyndte at lave mad til dem. Selvom der har været meget fokus på hendes vægtforøgelse, så maner hun folk til besindighed. Der er trods alt større problemer ude i verden: ”Det er ikke nogen tragedie. Der sker tragedier over hele verden hver dag, men jeg er ikke en tragedie”, pointerer hun.

Del din kommentar

Forsiden lige nu