Amalie: Hedebølge og graviditet passer IKKE sammen

lørdag d. 4. juni 2016 kl: 7. 33 Af: Elo Christoffersen
 

Amalie Szigethy er træt af at være gravid her i sommervarmen. Hun føler sig nærmest hjælpeløs.

Amalie Szigethy har lyst til at brokke sig her i sommervarmen. Årsagen er, at hun mener at graviditet og hedebølge ikke hører sammen:

– Hold nu **** det er varmt, det er overhovedet ikke sjovt, jeg har lyst til at brokke mig helt vildt! Føler mig nærmest hjælpeløs, for ikke at nævne mine ben og fødder er MEGA hævet. Jeg kan ikke mere selv tage sko på fordi min mave er i vejen. Jeg føler jeg bliver kvalt og alt mit blod stier op til hovedet. Bare jeg ikke får en blodprop?, skriver Amalie blandt andet på sin blog.

Tæerne ligner cocktailpølser

Hun nævner videre, at tæerne ligner små cocktailpølser.

Med temperaturer op til 28 grader har Amalie investeret i en blæser. Men det er bare ikke nok:

Amalie afslører stor hemmelighed

– Det er ulideligt varmt, og bare jeg går 10 min bliver jeg forpustet og trækker vejret som en meget overvægtig person. Jeg elsker ellers solen og bliver helt irriteret når jeg ikke kan være ude i solen ligesom alle andre. Jeg kan heller ikke holde ud at være ude i min have fordi der er absolut INGEN blæst også begynder jeg at ligge forkert, og når ja, jeg kan hellere ikke ligge på maven, skriver Amalie.

Folk glor på stranden

En anden ting, der irriterer Amalie er når hun er på stranden:

– Folk glor fuldstændig som om de har fået glo suppe, ( undskyld mit sprog ) når ja, for ikke at nævne folk tager billeder i smug.

Amalie Szigethy har været gravid i knap otte måneder. Nu vil hun gerne snart føde og holde datteren i sine arme. Amalie bliver singlemor efter hun har afbrudt kontakten til datterens far, Mikkel Skelskov.

Fakta om hedebølge:

En periode på mindst 3 sammenhængende dage hvor gennemsnittet af de højst målte temperaturer skal overstige 28 grader i mindst halvdelen af landet (Kilde: Danmarks Metrologiske Institut)

Del din kommentar

Forsiden lige nu