Amalie: -Josephine stresser mig

søndag d. 5. februar 2017 kl: 11. 33 Af: Elo Christoffersen

Det ender i det rene cirkus hver morgen for Amalie Szigethy, når hun og datteren skal ud af døren.

Amalie Szigethy er glad for at være mor. Men det er stressende.

Det fortæller hun i et oplæg på sin blog.

Morgen-cirkus

Hun hentyder til et rent cirkus om morgenen:

'Forside-frue' har snavet med Leonardo DiCaprio Se billedet: Amalie er blevet moster

– Det ender altid med at når jeg har lagt Josephine ud i barnevognen og jeg så lige har ET minut til mig selv, ( ET MINUT ) til lige at få jakke på osv – så snubler jeg over mig selv, og nååååh ja, hvis jeg er rigtig heldig banker jeg hovedet ind i trappen eller slår mig selv i min stressede situation jeg befinder mig, skriver Amalie Szigethy.

Hun gør samtidig opmærksom på, at hun elsker at være mor.

Del din kommentar

Forsiden lige nu