Amalie: Så meget har jeg tabt i vægt

onsdag d. 31. august 2016 kl: 9. 19 Af: Elo Christoffersen

I løbet af den første måned efter fødslen har Amalie Szigethy tabt 30 kilo.

Amalie Szigethy blev 21. juli mor for første gang.

'Forside-frue' har snavet med Leonardo DiCaprio

Nu fortæller realitybaben at hun har tabt 30 kilo i løbet af den første måned:

– Synes det er SÅ vildt hvad kvindekroppen kan og er så lykkelig for at 20 (30, red.) kilo allerede er tabt. Glæder mig til at blive strammet op og få opbygget mine muskler igen. Heldigvis slap jeg for stræk mærker i min graviditet, noget jeg frygtede rigtig meget. Selvom jeg er blevet mor er det vigtig man stadig har sig selv med og det er OKAY at have sine prioriteringer, skriver Amalie.

Se billedet: Amalie er blevet moster

Amalie Szigethy vejede inden det planlagte kejsersnit 105 kilo. Nu er vægten nede på 75 kilo. Målet er i følge Amalie at komme ned på 63 kilo.

Se Amalies billede her.

Del din kommentar

Forsiden lige nu