Her er Amalies nye “flirt”

tirsdag d. 7. marts 2017 kl: 13. 24 Af: Elo Christoffersen

Amalie Szigethty fortæller om sin nye "flirt".

Amalie Szigethty blev for syv måneder siden mor for første gang.

Siden har der ikke været tid til at finde en ny mand i livet eller vilde byture, skriver Ekstra Bladet.

'Forside-frue' har snavet med Leonardo DiCaprio

Ny “flirt”

Den 25-årige realitystjerne har dog fundet en ny “flirt”:

Se billedet: Amalie er blevet moster

– Lige nu er det tætteste, jeg kommer, når jeg flirter med manden i Netto, og jeg spørger, om han ved, hvor agurkerne står. Men det er fint nok, jeg har ikke travlt overhovedet, og jeg har ikke rigtig tid til det, siger Amalie Szigethty til Ekstra Bladet.

Hun kan onsdag igen ses på tv, når TV3 har premiere på “Forsidefruer”

Del din kommentar

Forsiden lige nu