“American Pie”-Chris Klein gifter sig

mandag d. 10. august 2015 kl: 15. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Chris Klein har tidligere været forlovet med skuespillerinden Katie Holmes.

Chris Klein har tidligere været forlovet med skuespillerinden Katie Holmes. Foto: John Salangsang/JOHN SALANGSANG/INVISION/AP

Skuespilleren Chris Klein, der tidligere har været forlovet med Katie Holmes, har giftet sig med rejsearrangøren Laina Rose Thyfault.

I filmens verden kæmpede Chris Klein med at navigere rundt i det der med piger, men i virkelighedens verden har den 36-årige skuespiller helt tjek på sit kærlighedsliv.

Kærlighedshungrende charmør skal være far

Søndag giftede “American Pie”-stjernen sig med sin kæreste gennem fire år, den 30-årige rejsearrangør Laina Rose Thyfault, ved en udendørs ceremoni i staten Montana, bekræfter Kleins repræsentant over for magasinet People.

– Laina og Chris ønskede at forblive tro over for naturen i Montana og valgte planter og blomster i en blød farveskala, der afspejler skønheden i Montana, tilføjer det nygifte pars bryllupsplanlægger, Jennifer Horsley, i erklæringen.

Chris Klein og Laina Rose Thyfault mødte hinanden gennem fælles venner til et bryllup og forlovede sig i slutningen af 2014 efter fire års forhold.

Inden deres forhold startede, dannede skuespilleren gennem fem år par med skuespillerinden Katie Holmes, som han også forlovede sig med.

Holmes og Klein nåede aldrig op ad kirkegulvet, og uger efter bruddet begyndte skuespillerinden at date skuespilleren Tom Cruise, som hun senere var i et meget hypet ægteskab med.

Klein brød igennem i 1999 med den første “American Pie”-film, hvor han spiller den kærlighedshungrede unge fyr, Chris “Oz” Ostreicher, der sammen med sine venner kæmper om at score piger, inden de bliver studenter.

Siden har han medvirket i en del af filmseriens efterfølgere og har ud over dem indspillet en række tv-film.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu