Amerikansk hitmager klar til dansk festival

fredag d. 30. oktober 2015 kl: 8. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Beck spillede på Bøgescenen under årets Smukfest i Skanderborg. Næste år gæster han Aarhus på NorthSide-festivalen.

Beck spillede på Bøgescenen under årets Smukfest i Skanderborg. Næste år gæster han Aarhus på NorthSide-festivalen. Foto: MARTIN LEHMANN/POLFOTO

Den amerikanske sanger og sangskriver Beck gæster Northside festival næste år.

Der er lagt op til et brag af en fest på landets festivaler næste sommer, og nu har Aarhus-festivalen Northside netop offentliggjort et af deres hovednavne.

Danske hitmagere anbefaler: Det skal vi se på festivalerne

Festivalgængerne kan se frem til at opleve den amerikanske sangstjerne Beck, der er kendt for hits som “Loser” og “Think I’m in love”, på festivalen sidste aften søndag den 19. juni. Det skriver festivalen i en pressemeddelelse.

45-årige Beck fik sit gennembrud i 1994 med hittet “Loser”, og han er netop i gang med sit 13. studiealbum, og ifølge Northside er det sangskriveren eneste koncert i Skandinavien næste år.

Får selskab af Malk de Koijn og Lukas Graham

En række andre kunstnere er også blevet afsløret, og danskerne kan skråle med på sange fra udenlandske kunstnere som newzealandske Unknown Mortal Orchestra og norske Bernhoft.

Bandet Lukas Graham kommer også forbi den jyske festival som en del af deres sommertur, og andre danske navne som rapgruppen Malk de Koijn og bandet The Minds of 99 er også klar til gå på scenen.

Northside byder velkommen med bondage og bryllup

Hovednavnet Beck gæstede også Smukfest i Skanderborg tidligere i år.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu