Amerikansk reality-deltager fundet død i park

lørdag d. 4. august 2018 kl: 11. 15 Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk
1009091035-1637x1280ma
I TV-programmet skulle Bonner tabe sig. Han endte med at smide halvdelen af sin vægt, der var omtrent 290 kilo. Genrefoto: Scanpix

Blev 31 år gammel.

Den ret så store amerikanske reality-stjerne L. B. Bonner er fundet død i en grøft i park et sted i byen Lexington, South Carolina. Det skriver flere amerikanske medier.

Mest velinformeret er sladder-magasin nummer et i guds eget land. TMZ skriver nemlig – på baggrund af en politirapport – at Bonner angivelig har haft et skudsår, da betjente fra det lokale politi fandt ham død.

Amerikaneren er kendt fra det voldsomt populære TV-program My 600-lb Life på følelseskanalen TLC (der ironisk nok står for The Learning Channel), som også er på båndbredderne her hjemme. I programmet forsøger overdrevent tykke amerikanere at tabe sig. Det lykkedes også for Bonner, der undervejs smed halvdelen af sin vægt. Fra 290 kilo til det halve. Vægttabet fortsatte efter program.

Præsident er pludselig død

Depression

Bonner blev ifølge programmet voldsomt tyk under en depression, der ramte ham som følgeskade af en ulykke. I TLC-showet kunne man følge mandens kamp mod kiloene.

TLC bekræftede fredag lokal tid dødsfaldet og skriver på sin egen hjemmeside en hyldest til en af deres reality-stjerner, som eftersigende var særdeles vellidt blandt TV-seerne.

“I programmet kunne seerne se L.B. kæmpe med overvægt som følge af en tragisk ulykke, der kostede ham højre ben. Selv om han på et tidspunkt vejede 650 pund (294 kilo, red.), hjalp L. B.s hårde arbejde og dedikation ham inden for 200 pund-grænsen”, skriver selskabet blandt andet.

Ulykken, der refereres til, er en bilulykke i 2013. Efter at have mistet sit ben blev Bonner deprimeret og begyndte at tvangsspise og drikke for meget alkohol, skriver Fox News.

Muligt selvmord

Politiet i Lexington har ifølge TMZ ikke ønsket at uddybe efterforskningen for nuværende, men har dog sagt, at man ikke leder efter mulige gerningsmænd. Det kan pege mod, at teorien går på selvmord.

Mistanken styrkes af et kryptisk Facebook-opslag, Bonner selv skrev på det sociale medie kort inden, han blev fundet.

Klublegende er pludseligt død: Fodboldverdenen er i sorg

“Uanset hvad du ændrer, og hvilken indsats du arbejder frem med, er du nogle gange bare nødt til at gøre tingene på din egen måde. Tak alle sammen. Lad aldrig nogensinde mennesker, du kærer dig om, stå uden for at vide, hvordan du har det”, skrev den 31-årige blandt andet.

I wouldn't trade this amazing journey I'm on for anything. #nomore600lbs #bringinbackthebeard #chunky&funky #chunkydunkin

A post shared by L.B. Bonner (@l.b.bonner) on


Del din kommentar

Forsiden lige nu