Amerikansk tv-vært skal være far

onsdag d. 24. juli 2013 kl: 12. 27 Af: Ritzau Fokus
 

Kendt tv-vært i sorg: Moderen er død

Talkshow-værten Jimmy Fallon er blevet far til en yndig lille pige.

Den kendte amerikanske talkshowvært Jimmy Fallon kunne tirsdag løfte armene over hovedet og juble over en dejlig lille familieforøgelse.

Præcis klokken 6.21 tirsdag morgen blev han og konen Nancy Juvonen nemlig forældre for første gang til en sund og rask yndig lille pige, bekræfter talkshowværtens talsperson overfor US Weekly Magazine.

Jimmy og producer-konen har været gift siden december 2007. Nancy er medejer af filmproduktionsselskabet Flower Films, som hun grundlagde i 2005 sammen med sin veninde, skuespilleren Drew Barrymore.

Jimmy Fallon er endnu ikke kommet med en officiel udtalelse efter fødslen, men inden den store oprandt har han flere gange i sit talkshow, “Late Night med Jimmy Fallon”, udtalt, at han er “henrykt” over at blive far for første gang.

Den lille nyfødte pige er imidlertid ikke det eneste nye medlem af Fallon-familien. Parret har nemlig også anskaffet sig en hundehvalp med navnet Gary Frick, der på det sidste er blevet vist flere gange i Fallons Emmy-nominerede talkshow.

Kendt komiker bliver ny Golden Globe-vært

I 2014 vil den tidligere “Saturday Night Live”-komiker overtage fra den legendariske tv-vært Jay Leno på NBC’s “The Tonight Show”, og Fallon selv vil blive erstattet på “Late Night med …” af komikeren Seth Meyers.

/newspaq/

Del din kommentar

Forsiden lige nu