Amy Schumer: -Her er min nye mand

lørdag d. 9. januar 2016 kl: 13. 00 Af: Ritzau Fokus

Den amerikanske komiker Amy Schumer afslørede, at romantikken blomstrer, da hun tog kæresten med til Det Hvide Hus.

Komikeren Amy Schumer, som blandt andet står bag serien “Inside Amy Schumer”, viser nu sin kærlighed frem på de sociale medier. Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Amy Schumer har fået en kæreste

Komikeren Amy Schumer er kendt for sin selvironi, skarpe humor og sit tætte partnerskab med “The Hunger Games”-stjernen Jennifer Lawrence. Men nu har en ny partner – og endda af den romantiske slags – fået fast plads i den 34-årige amerikaners liv. Den heldige hedder Ben Hanish, og ifølge E! News har han allerede mødt komikerens familie.

– Familien og manden ved Det Hvide Hus, skriver Amy Schumer til et billede på Twitter, hvor hun poserer med to familiemedlemmer og Ben Hanish.

Også møbeldesigneren Ben Hanisch har været åben omkring den nyfundne kærlighed på de sociale medier.

Millionerne ruller ind: Amy Schumer indtager prestigefyldt liste

– Nogle gange i livet er man ekstremt heldig, og så dukker den klogeste, sjoveste, smukkeste kvinde op, når man mindst venter det. Jeg glæder mig til at se, hvilke eventyr 2016 bringer med sig!, skriver Ben Hanish til et billede af parret på Instagram.

Udtaler sig om våbenlovgivning

Amy Schumer, som både skrev og spillede med i komedien “Trainwreck”, var i Det Hvide Hus i forbindelse med præsident Barack Obamas tale om våbenlovgivning i tirsdags. Et emne, som komikeren er meget optaget af, og som hun tidligere har udtalt sig offentligt om.

– Jeg har altid, ligesom alle mulige andre, tænkt: “Hvad laver de? Kan vi ikke få indført strengere tjek af folk, der vil købe våben?”. Svaret er bare: “Nej, enhver blind person skal have ret til at bære våben”, udtalte Amy Schumer i et podcast-interview med Alec Baldwin, skriver CNN.

Se billederne: Komiker indlagt efter romantisk middag

/ritzau/FOKUS

Sometimes in life you get extremely lucky, and the smartest, funniest, most beautiful woman comes along when you least expect it. Here’s to what adventures 2016 brings!

Et billede slået op af benhanisch (@benhanisch) den

Del din kommentar

Forsiden lige nu