Amy Schumer nægter at ligne syg fugl

søndag d. 28. juni 2015 kl: 16. 51 Af: Ritzau Fokus
 
Amy Schumer er ikke bleg for at dele sin mening om alt fra kropsidealer til dating.

Amy Schumer er ikke bleg for at dele sin mening om alt fra kropsidealer til dating. Foto: Evan Agostini/EVAN AGOSTINI/INVISION/AP

Den amerikanske skuespillerinde og standupkomiker Amy Schumer nægter at ligge under for Hollywoods idealer.

Hun dater mænd i flokkevis og nægter at skamme sig over et par overflødige kilo på sidebenene.

Den amerikanske skuespillerinde og standupkomiker Amy Schumer sætter en ære i at skille sig ud fra kvindeidealet i Hollywood, og så er hun ikke bange for at åbne munden. Det skriver magasinet People.

Millionerne ruller ind: Amy Schumer indtager prestigefyldt liste

– Det er faktisk en ret terapeutisk indstilling for mig at have det sådan “Nej, jeg skal ikke ligne en underernæret fugl”, siger hun fredag til en pressekonference for sin kommende film “Trainwreck”.

I filmen, som får premiere i Danmark til september, spiller Schumer en moderne, uafhængig kvinde, der ikke er bange for at date flere mænd på én gang.

Schumers karakter Amy, der for længst har opgivet drømmen om “den eneste ene”, virker på den måde til at have en mere klassisk mande-attitude.

Men det er slet ikke tilfældet, siger Amy Shumer, der i filmen trækker direkte på sine egne erfaringer som singlekvinde

– Der er mange, der har spurgt mig, om jeg har forsøgt at bytte kønsrollerne om, som om det er mig, der spiller fyren, men det er langt fra min oplevelse, siger hun og fortsætter:

– Det er bare sådan, jeg er, og sådan mange piger er. Det sker tit, at det er fyren, der ender med at være den lidt mere følsomme og mere investerende part, siger Amy Schumer.

– For eksempel den scene, hvor jeg ryger mig skæv, og John Cenas karakter kigger i min telefon, og hvor jeg i stedet for at berolige ham, beder ham om at gå – det er faktisk sket for mig i virkeligheden, afslører hun.

Se billederne: Komiker indlagt efter romantisk middag

Filmen “Trainwreck”, som blandt andre har Tilda Swinton og Brie Larson på rollelisten, får premiere i de danske biografer 10. september.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu