Amy Winehouses far raser: Jeg laver det om

onsdag d. 8. juli 2015 kl: 16. 57 Af: Ritzau Fokus
 

Mitch Winehouse understreger, at han var der for sin datter, selv om dokumentaren skildrer noget andet.

Mitch Winehouse understreger, at han var der for sin datter, selv om dokumentaren skildrer noget andet. Foto: Tim Ireland/AP

Mitch Winehouse vil lave sin helt egen dokumentar om datteren, eftersom den nye dokumentar ifølge faren er fejlagtig, usand og misvisende.

Afsløring: Mariah Carey lider af psykisk sygdom

Den nye dokumentar “Amy” skildrer Amy Winehouses liv fra soulsyngende stortalent til hendes tragiske forfald, der slog hende ihjel som blot 27-årig efter en fatal alkoholforgiftning i 2011.

Men ifølge sangerindens far, Mitch Winehouse, er dokumentaren så misvisende og fejlagtig, at han vil lave sin helt egen dokumentar om datteren, siger han til ITV-programmet “Loose Women”.

– Vi laver en alternativ film, og vi vil invitere alle, som er blevet interviewet til den anden dokumentar, til at være med, siger Mitch Winehouse.

– Vi vil ikke redigere optagelserne på samme måde, som producenterne har redigeret mig på, understreger Winehouse og fortsætter:

– Alle, der var i Amys liv de sidste tre år, er ikke med i filmen. Den palaver, der er om, at Amy var helt alene, er utroligt fornærmende. Hun havde en fantastisk kæreste og vidunderlige venner, siger Mitch Winehouse, der vil inddrage sangerindens daværende kæreste, Reg Traviss, der er klippet helt ud af “Amy”-dokumentaren, i sin nye dokumentar.

Særligt raser far-Winehouse over, at hans rolle i datterens liv er skildret på en anklagende måde om, at han ikke var der nok for Winehouse.

– Det, jeg siger, er blevet fordrejet. I filmen siger jeg, at Amy ikke behøvede at gå på afvænning. Men hvad, jeg egentligt sagde, var, at hun ikke behøvede at gå på afvænning på dét tidspunkt. Det giver en helt anden betydning af det, jeg sagde, raser han.

Filmens producenter forstår ikke Mitch Winehouses kritik og understregede over for BBC i april, at “Amy” var gennemarbejdet og baseret på interview med omkring 100 personer i Winehouses omgangskreds, som tæller alt fra venner, tidligere partnere, folk fra musikbranchen og hendes familie.

“Amy” får dansk premiere i udvalgte biografer fra 30. juli.

Husker du? 10 stjerner som døde alt for tidligt

Se traileren til dokumentaren her: https://www.youtube.com/watch?v=_2yCIwmNuLE

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu