Anders Matthesens nye show storsælger

torsdag d. 28. april 2016 kl: 14. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Anders Matthesen storsælger. Foto: Claus Peuckert

Anders Matthesen storsælger. Foto: Claus Peuckert

Med 16.723 solgte billetter efter de første syv dage i salg er Anders Matthesens nye show “Shhh” kommet forrygende fra start.

Anders Matthesens nye show “Shhh” har allerede den første uge solgt mere, end det foregående gjorde de første fem uger.

Dermed er “Shhh” det Anders Mattehesen-show til dato, der har fået den bedste start på billetsalget. Anders Mattehesen er glad og stolt over, at publikum har taget så flot i mod det nye show og udtaler i en pressemeddelelse:

Anders Matthesen-hit vender tilbage i helt ny udgave Anders Matthesen filmer i fængslet: -Det er virkelig trist!

– Det gør mig super glad og taknemmelig, at så mange mennesker åbenbart har tillid til, at det jeg laver er værd at bruge en aften af sit liv på. Jeg gør mig altid meget stor umage med mine shows og bestræber mig på at forny mig selv hver eneste gang og aldrig udkomme med et show før jeg synes jeg virkelig har noget relevant på plakaten. Det betyder også, at jeg ikke lige sætter et stort onemanshow op en gang om året. Gryden skal ofte stå og koge længe, og det hele skal føles rigtigt. Det kan være temmelig angstprovokerende at skulle vente i årevis til suppen er klar i en verden, hvor tingene ellers går meget stærkt. Man kan da på en dårlig dag komme til at tvivle på om folk overhovedet kan huske at man eksisterer. Det kan de tilsyneladende. Jeg er på toppen over, at folk glæder sig, og det får bare mig til at glæde mig dobbelt så meget.

Anders Matthesens nye show “Shhh” har premiere den 2. september i Falconer Salen i København og kommer derfefter rundt til hele landet.

Del din kommentar

Forsiden lige nu