Anders Walter får drømmejob i Hollywood

onsdag d. 25. marts 2015 kl: 12. 30 Af: Ritzau Fokus
 
Den danske filminstruktør Anders Walter ses her med sin flotte Oscar-statuette.

Den danske filminstruktør Anders Walter ses her med sin flotte Oscar-statuette. Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Den danske Oscar-vindende kortfilmsinstruktør Anders Walter skal instruere filmatiseringen af romanen “I Kill Giants” af Joe Kelly.

Sidste år imponerede og triumferede den danske instruktør Anders Walter, da han vandt en Oscar-statuette for bedste kortfilm for den rørende fortælling “Helium.”

Nu fortsætter stjernestøvet med at drysse ned over den 37-årige charmør, der sætter sig i en international instruktørstol, når forfatteren Joe Kellys roman “I Kill Giants” skal filmatiseres.

Det annoncerede filmens producenter i en erklæring mandag, skriver underholdningssiden The Wrap.

– Vi føler begge meget stærkt, at Anders har dybden og visionen, som er nødvendig for at bringe den fantastiske historie og karaktererne fra “I Kill Giants” til live, siger filmselskabet Treehouse Pictures’ præsident, Justin Nappi, der er meget imponeret over Walters enestående filmiske talent med at instruere unge skuespillere.

– Anders har en unik forståelse for børn, og deres uhyggelige evne til at stå over for livets mest vanskelige udfordringer – som eksempelvis i “Helium,” lyder det videre i erklæringen.

I den Oscar-vindende film “Helium” imponerede Walter ved at instruere den dengang kun syvårige Pelle Falk Krusbæk, der spillede rollen som den dødeligt syge dreng Alfred, der mener, at himmelen er kedeligt sted, og derfor opfinder fantasiriget Helium sammen med hospitalspedellen Enzo.

“I Kill Giants” bevæger sig inden for samme tematik, idet den handler en ung pige, hvis fantasi om onde monstre i hendes verden også kommer til live i den virkelige.

I øjeblikket er man stadig ved at finde skuespillerne, så indspilningerne kan begynde senere på året.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu