Angelina i ulykke: Køretur endte helt galt

tirsdag d. 2. december 2014 kl: 14. 18 Af: Ritzau Fokus
 

Skuespiller og instruktør Angelina Jolie er i øjeblikket i gang med promoveringen af filmen “Unbroken”, som er skrevet af Coen-brødrene. Foto: Michael Sohn/AP

Efter endt arbejde sluttede dagen ikke, som den plejer for skuespilleren Angelina Jolie. På vej hjem var hun involveret i en bilulykke.

Seernes darling sendt ud af bagedysten

Det var noget af en forskrækkelse for skuespilleren Angelina Jolie, da hun forleden var med i en bilulykke i Los Angeles.

Hendes store firehjulstrækker kom på afveje på en glat vej. Bilen gled ud i midterrabatten og mindst ét af dækkene eksploderede, skriver TMZ.

Ifølge politiet i Los Angeles skete ulykken på Santa Monica Boulevard, da Angelina Jolies chauffør mistede herredømmet over køretøjet på den glatte vej og ramte rabatten.

Hollywood-skuespilleren var på vej hjem fra en visning a filmen “Unbroken”, som hun har instrueret, da ulykken skete.

Billeder viser, at Angelina Jolie selv stod ud af den havarerede bil – og det så ikke ud til, at hun var kommet til skade.

En ny bil blev tilkaldt, efter flere paparazzofotografer var ankommet til ulykkesstedet, som ifølge skuespillerens folk var begyndt at genere hende.

Den 39-årige Angelina Jolie var senest aktuel i Danmark med fantasy-filmen “Maleficent”, der fik premiere den 29. maj i år.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu