Angelina Jolie i tårer

mandag d. 12. marts 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

På film er vi vant til at se skuespillerinden Angelina Jolie i rollen som lidt af en hård banan, der kan klare enhver nok så vanskelig og farlig situation uden så meget som at blinke. Men virkeligheden ser ganske anderledes ud, og jobbet som goodwill ambassadør for FN har af og til været hård kost for Oscarvinderen.

“De første to år græd jeg bare konstant. Jeg kunne slet ikke tale om det, uden at følelserne tog overhånd. Og der var også en periode, hvor jeg slet ikke syntes, der var noget håb overhovedet,” fortæller Angelina om sit arbejde for FN. Det indebærer bl.a. at skuespillerinden rejser rundt til alverdens brændpunkter og sætter sig ind i, hvordan situationen er for de mange flygtninge, der må bo i store lejre.

Mareridt: Kronprinsparrets børn deler privatlivet

Angelina er også godt træt af, at mange stadig betragter hendes velgørenhedsarbejde som en slags “turisme for berømtheder.” De mennesker har nemlig ingen anelse om, hvad de taler om, fastslår hun.

“Jeg ved ikke, om nogen af dem, der stadig siger den slags har brugt de sidste seks år af deres liv på at besøge over 30 forskellige lejre og virkelig tilbringe tid med de mennesker der bor der,” udtaler Angelina.

Del din kommentar

Forsiden lige nu