Angelina siger undskyld

søndag d. 18. marts 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Angelina Jolie er som bekendt blevet mor for fjerde gang, og hun er blevet forfulgt af nysgerrige pressefolk og fotografer, som vil have et glimt af Paz Thien, hendes nye søn. Det er den lille dreng slet ikke vant til, og han har grædt af angst over de mange mennesker, hvilket bestemt ikke huer Angelina.

“Jeg vil gerne sige, at jeg er meget ked af, at jeg har bragt det hr ind i Pax’ liv,” siger skuespillerinden i et eksklusivt interview med avisen Ho Chi Minh City Law. “Fotograferne og pressen gør ham ked af det, og det bekymrer mig meget.” For at hjælpe sin søn med at falde til i sit nye liv, har Angelina tænkt sig at blive hjemmegående husmor i en periode, fortæller hun.

Skuespillerinden siger også, at hun er stolt af sin store familie. “Jeg har fire børn, og det vigtigste for mig er at tage mig af dem. Jeg er stolt af at være deres mor.” I interviewet bliver Angelina også spurgt, hvorfor hu har besluttet sig for at adoptere, og til det siger hun: “Alle kan vel være enige om, at børn har brug for en familie, og det har jeg mulighed for at give dem, så hvorfor skulle jeg sige nej til at adoptere?”

Xander: -Jeg har rystet det hårde af mig

Angelina har også lovet, at hun så ofte som muligt vil vende tilbage til Vietnam, for at hjælpe andre, som har brug for det. “Jeg vil gøre mit bedste for at lære om landet og gøre hvad jeg kan for at hjælpe.”

Del din kommentar

Forsiden lige nu