Aniston afviser alle rygter

fredag d. 18. august 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Aniston ikke forlovet. Jennifer Aniston afviser rygter om, at hun skulle være forlovet med Vince Vaughn. Hun kalder historierne ”vanvittige”, og siger at ”man forsøger at bilde folk noget ind.” Stjernen fra filmen Rygtet Siger, blev efter eget udsagn nødt til at tage til genmæle, da seriøse kilder begyndte at behandle rygterne som fakta.
”Jeg er ikke forlovet, jeg bærer ikke ring, og ingen har friet til mig,” siger hun til det amerikanske People Magazine.

Prinsesse Alexandra har fødselsdag

”Normalt ville jeg slet ikke kommentere den slags ryger, for de dukker op konstant, men min tante Mary i Grækenland bliver beskyldt for at lyve om det, og min far fortalte mig, at det var på CNN, og så tænkte jeg; ”Hold nu op!” Når den slags begynder at dukke op på CNN og i andre seriøse kilder, så bliver det for vanvittigt!”
Hvad angår forholdet til Vaughn, som hun mødte sidste år under indspilningerne til filmen The Break-Up, siger Aniston: ”Vi er bare sammen. Vi har det sjovt.”

Del din kommentar

Forsiden lige nu