Aniston nervøs for orgasme-scene

mandag d. 12. maj 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

I filmen ”Bruce Almighty” skal Jennifer Aniston i en brusebads-scene simulere en orgasme. Stjernen fra ”Friends” var så nervøs for scenen, at hun var ved at kaste op af skræk.

Kongelig krise? Prinsen har sat husprisen ned

Da Jennifer Aniston sad i sminkestolen og blev gjort klar til scenen, havde hun kvalme og troede hun havde feber. Hun fortæller: ”Jeg var død-bange for at lave en scene, hvor jeg opnår seksuel tilfredsstillelse. Det blev næsten for meget at stå der og simulere en orgasme for kamerafolkene”.

Til sidst overvandt skuespilleren sig selv og fik gjort scenen færdig. Men morsomt var det ikke: ”Jeg måtte tvinge mig selv til at tage mig sammen”, indrømmer Aniston.

Del din kommentar

Forsiden lige nu