Anistons ædefest: Gjorde intet ud af mig selv

lørdag d. 22. november 2014 kl: 11. 15 Af: Ritzau Fokus
 

Det er aldrig nemt at tabe sig - heller ikke for Jennifer Aniston.

Det er aldrig nemt at tabe sig – heller ikke for Jennifer Aniston. Foto: Evan Agostini/EVAN AGOSTINI/INVISION/AP

Jennifer Aniston havde svært ved at komme ind i sin faste træningsrutine igen, efter hun havde taget nogle kilo på til filmen “Cake”.

Vild Med Dans: Så gik den ikke længere

Når vi ser hende på skærmen, plejer hun at se enormt sund og veltrænet ud.

Men i den nye film “Cake” er det en noget anden version af Jennifer Aniston, publikum kommer til at opleve.

“Venner”-stjernen tog nemlig en del kilo på til rollen, og hun indrømmer, at det var svært at komme af med dem efterfølgende.

Det skriver E! News.

– Det var ikke bare ligetil at komme tilbage til mit gamle jeg, kan jeg fortælle jer. Man kommer i en helt anden sindstilstand, når man hverken dyrker motion eller gør noget ud af sig selv, siger hun.

Selv om Aniston var rigtig glad for sin rolle i “Cake”, var hun dog også lykkelig over at komme tilbage til sit gamle liv.

– Til sidst var jeg ærlig talt klar til at smide rollen på hylden. Men det var også, fordi jeg er så tilfreds med min præstation, forklarer hun.

I “Cake” spiller den 45-årige amerikaner en kvinde, der overlever et biluheld og forsøger at komme smerten til livs ved hjælp af ulovlige stoffer.

Filmen blev for nylig vist på Toronto Film Festival, men der er endnu ikke offentliggjort en dato for, hvornår den får premiere i Danmark.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu