Anistons mand: Her er hemmeligheden bag vores ægteskab

mandag d. 3. oktober 2016 kl: 15. 07 Af: Ritzau Fokus

Humor, accept og venlighed er nøglen bag Justin Theroux' ægteskab med "Venner"-stjernen.

Mens Jennifer Anistons eksmand, filmstjernen Brad Pitt, i øjeblikket gennemgår en dramatisk chokskilsmisse fra Angelina Jolie, kører kærligheden derimod på skinner for skuespillerinden.

“Venner”-stjernen giftede sig med sin “Wanderlust”-medspiller Justin Theroux ved et hemmeligt sensommerbryllup i august sidste år, og nu giver Theroux læserne af magasinet People parrets hemmelighed bag deres gode ægteskab videre.

– At være venlig over for hinanden og være venlig stillet over for enhver tænkelig situation er nøglen.

Jennifer Aniston har fødselsdag i dag: Hun er tæt på at fylde rundt

– Der findes ikke perfekte forhold, men derimod par, der er gode sammen. Vi værdsætter hinandens humor, vi respekterer hinanden, og så kommer vi godt ud af det sammen. Det lyder simpelt, men det er sandheden, afslører Theroux.

Noget ændrede sig

Selv om den 45-årige skuespiller har været sammen med 47-årige Aniston siden 2011, ændrede noget sig i ham, da han giftede sig med Hollywood-darlingen sidste år, fortæller han.

– Ægteskabet har en afslappende effekt på mig – det er vist det, ægteskabet kan. Det har lært mig at falde til ro, afslører Theroux i interviewet.

Ægteskabet er Theroux’ første, men Anistons andet.

Fra 2000 til 2005 var hun gift med Brad Pitt, og kort tid efter skilsmissen stod han efterfølgende frem som kærester med Angelina Jolie, som han mødte under optagelserne til “Mr. & Mrs. Smith”.

Anistons mand droppede audition: Kunne have mødt hende 14 år før

Justin Theroux kan i øvrigt ses i filmen “Kvinden i toget” fra 3. november, hvor den får dansk biografpremiere.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu