Anistons ydmygende date: Så sig selv på tv

søndag d. 23. november 2014 kl: 12. 54 Af: Ritzau Fokus
 

Jennifer Aniston er ikke lige stolt af alle sine filmoptrædender. For nylig havde hun premiere i USA på opfølgeren til komedien “De satans chefer”. Foto: Evan Agostini/EVAN AGOSTINI/INVISION/AP

Hollywood-skuespiller Jennifer Aniston er stadig pinligt berørt over, da hun på en date blev tvunget til at se sin egen debutfilm.

Ti sæsoner af “Venner” og et utal af biograffilm burde have vænnet den amerikanske skuespiller Jennifer Aniston til at se sit eget ansigt på tv.

Seernes darling sendt ud af bagedysten

Alligevel beskriver den 45-årige Hollywood-darling selv sin værste date som dengang, hendes kæreste tvang hende til at se sin egen debutfilm på tv. Det skriver .

Den succesfulde filmstjerne er nemlig ikke lige stolt af alle de film, hun har lavet gennem tiden. Og gyserfilmen “Leprechaun” fra 1993 er ikke en af skuespillerens stolteste øjeblikke.

Ikke desto mindre var det netop den film hendes kæreste, Justin Theroux, faldt over, da han zappede gennem kanalerne på en af parrets første dates tilbage i 2011.

Det fortæller Aniston til den britiske talkshow-vært Graham Norton ifølge .

– Det var faktisk et frygteligt ubehageligt øjeblik, dengang Justin og jeg lige var begyndt at date. Han zappede gennem kanalerne og faldt så over den film. Og sådan forløb de næste to timer. Det var så pinligt, fortæller Venner-stjernen.

Justin Theroux og Jennifer Aniston annoncerede deres forlovelse tilbage i august 2012. Hun har tidligere været gift med skuespiller Brad Pitt, som netop har afholdt bryllup med Angelina Jolie, som han har seks børn sammen med.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu