Anklaget skuespillers høring er blevet udsat

onsdag d. 10. august 2016 kl: 21. 00 Af: Ritzau Fokus
Cast member Depp poses at the premiere of
Anklagerne mod Johnny Depp er blevet fremsat af skuespillerinden Amber Heard. Foto: MARIO ANZUONI/Scanpix (Arkivfoto)

Oprindeligt skulle høringen om voldsanklagerne mod Johnny Depps starte 15. august. Nu er høringen blevet udskudt to dage.

Skuespilleren Johnny Depps høring vedrørende anklager om hustruvold er blevet udsat to dage. Den vil derfor nu først gå i gang onsdag den 17. august frem for mandag den 15. august, som det ellers var planlagt. Det skriver mediet BBC.

Det er retten i Los Angeles, som har vurderet, at hele processen formentligt kommer til at tage fem dage i alt, skriver mediet desuden.

Anklagerne mod den populære skuespiller er blevet fremsat af skuespillerinden Amber Heard, som giftede sig med Johnny Depp tilbage i februar sidste år.

Amber Heard begærede skilsmisse i maj i år, og parret er nu separeret.

Det sejler for Johnny Depp: Stjernens nye film trukket tilbage

Sagen eskaleret

Siden da er sagen gradvist eskaleret, og Amber Heard har anklaget Johnny Depp for hustruvold. Blandt andet skulle han ifølge skuespillerinden have slået hende i hovedet med sin iPhone, skriver nyhedsmediet TMZ.

Både Johnny Depps datter, Lily-Rose Melody Depp, ekskæresten Vanessa Paradis, og ekskæresten Winona Ryder har til medierne forsvaret den voldsanklagede skuespiller.

Piratens voldsramte ekskone har endelig doneret beløb til børnehospital

– Han var aldrig voldelig mod mig. Jeg kender ham kun som en virkelig god, kærlig, omsorgsfuld fyr, der er meget, meget beskyttende over for de folk, han elsker, sagde den Oscar-nominerede Winona Ryder til Time Magazine i forbindelse med voldsanklagerne.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu