Anmeldelse: Blade II

fredag d. 31. maj 2002 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

<B>Handling</B>
Blade er i Prag for at befri sin gamle ven, Whistler, der ikke døde, selv om meget tydede på, at han begik selvmord i 1’eren. Derefter bliver Blade og Whistler opsøgt af den førende vampyrklan, fordi der er opstået en ny vampyrrace. Racen er mere blodtørstig og meget stærkere end andre vampyrer, og den nye race angriber endda andre vampyrer. Blade og Whistler indvilliger i at arbejde sammen med deres tidligere fjender for at skåne menneskeracen for de nye uhyrer.

Flere kvinder anklager præsident-kæledægge for overgreb

<B>Snipes styrer</B>
Wesley Snipes er endnu mere rå i Blade II, end han var i Blade I, og selv hans stemme er blevet dybere. Han bevæger sig uovertruffen i kamp og leverer den bedste gang ass-kicking, der længe er set. Kris Kristofferson gentager sin rolle som Whistler, og man må tage hatten af for, at den 65-årige countrysanger stadig har en overkrop og en stemme, der kan gøre wrestleren Hulk Hogan misundelig.

<B>Bedre en 1’eren</B>
Blade II er meget mere blodig og spækket med flere kampscener med technomusik end sin forgænger. Derudover er brugen af visuelle effekter mere markant, og det er bestemt en fordel. Historien er godt udtænkt, men man skal selvfølgelig være vild med vampyrhistorier for at kunne sluge fortællingen råt. Og råt er kodeordet!

Kendisser på stribe opgiver retssag om erstatning mod én person

<B>Alt i alt</B>
Blade II henvender sig ikke til mindre børn, for den er en voldspakket vampyrfilm, der er godt lavet. Dog varer den 2 timer, og det er for længe, når dialogen er så mangelfuld, men derudover er der intet negativt at nævne. Filmen var et hit i USA, og der tales derfor om at lave en 3’er. Det vil denne anmelder glæde sig til.

4 **** ud af 5 mulige

Del din kommentar

Forsiden lige nu