Anmeldelse: Kuppet

fredag d. 1. februar 2002 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Gene Hackman, Danny De Vito og Delroy Lindo arbejdede sammen i Get Shorty fra 1995, og nu er de tre atter samlet i Kuppet (The Heist).

Gene Hackman spiller den professionelle tyv, Joe, der vil trække sig tilbage efter næste kup. Desværre vil hans hæler, Bergman (Danny De Vito) det anderledes, og Joe og banden bliver nødt til at udføre et sidste kup, hvis de vil have deres penge. Det sidste kup består af en sending guldbarrer, og for at intet går galt, skal hælerens nevø følge Joe og banden. Kuppet udvikler sig hurtigt til en omgang hvem-narrer-hvem, og det bliver altafgørende, at Joe også denne gang har lagt sine berømte backup planer.

Kronprinsen holdt hof med Nephew: Nu bliver billederne (mis)brugt til noget sjovt Så gik alarmen: Dansk verdensstjerne knaldet for spritkørsel

En film med Hackman og De Vito er garanti for god underholdning, og Kuppet er da også en underholdende spændingsfilm med hurtige replikker. I starten bliver man overrasket over hvem-narrer-hvem plottet, men derefter kan den garvede biografgænger gætte, hvordan filmen udvikler sig.
72-årige Hackman beviser, at han stadig kan levere sine replikker, og både De Vito og Lindo spiller godt op til den aldrende stjerne. Kuppet leverer varen, men den udmærker sig ikke.

3

Del din kommentar

Forsiden lige nu