Anmeldelse: Minority Report

torsdag d. 8. august 2002 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Handling
Minority Report foregår i 2054. John Anderton (Tom Cruise) er leder af en førdrabsafdeling, der pågriber mordere, inden de rent faktisk begår mord. Systemet har aldrig taget fejl, for man benytter sig af menneskelige orakler, der kan se ind i fremtiden. Pludselig spår et af oraklerne, at John Anderton vil begå et mord inden 36 timer, og han bliver nødt til at stikke af og kæmpe mod sin egen afdeling for at finde frem til sandheden.

Kendisser på stribe opgiver retssag om erstatning mod én person

Gammel vin på nye avancerede flasker
Instruktøren Steven Spielberg benytter sig af det nyeste nye indenfor special effects for at få os til at tro, at filmen foregår i 2054, men historien om at ingen tror på helten, der flygter fra alt og alle og ikke tør stole på nogen er lavet en milliard gange før, og den glider ikke lettere ned, bare fordi mobiltelefoner og køretøjer har et futuristisk design.

Flere kvinder anklager præsident-kæledægge for overgreb

Gråt i gråt
Minority Report er optaget i mørke toner, så alle scenerne ser grumsede og dunkle ud. Det er selvfølgelig gjort for at give filmen et fremtidsagtigt præg, men det irriterer mere, end det virker. Tom Cruises præstation er til bestået, men hans skuespillertalent bliver aldrig for alvor sat på prøve, og det er en skam, for filmen varer 2

Del din kommentar

Forsiden lige nu