Anmeldelse: Monsters, Inc.

fredag d. 8. februar 2002 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Monsters, Inc. er en virksomhed, der laver børneskrig om til energi. Dens ansatte er forskellige monstre, der skræmmer børn. Det store pelsmonster, Sulley, er bedst til at skræmme, og han får hjælp af Mike, et lille enøjet grønt monster. De to venner er tæt på at slå skræmmerekorden, og deres eneste konkurrent er kamæleonmonstret, Randalf, som prøver at snyde.

Det resulterer i, at en lille pige forvilder sig ind på fabrikken, og så er det op til Sulley og Mike at redde Monstropolis og samtidig få omdannet ny energi. Men hvordan gør man det, når monstrene i virkeligheden er mere bange for børnene end omvendt?

Monsters, Inc. er lavet af animationsselskabet Pixar, der stod bag Toy Story og Græsrødderne. Der er brugt dobbelt så meget computerkapacitet i Monsters, Inc., men historien er i dette tilfælde ikke nær så god. Monsters, Inc. er en fin børnefilm, men historien er for simpel, og den danske udgave lader meget tilbage at ønske. Hvis man er over 12 år, anbefales det at se den amerikanske udgave. John Goodman, Billy Crystal og Steve Buscemi har nemlig lagt stemmer på den originale version, før figurerne var færdige. Derfor smelter deres stemmer bedre sammen med figurerne, end de danske stemmer; Peter Aude, Donald Andersen og Mads Mikkelsen gør.

Dronningen åbner sig omkring prins Henriks valg af gravsted Kendt reality-stjerne fundet død på gaden

3 *** ud af 5 mulige

Se trailer her!

Del din kommentar

Forsiden lige nu