Se billederne: Anna Davids datter supermodel for nyt tøjmærke

søndag d. 24. marts 2013 kl: 7. 00 Af: Uffe Dahl
 

Et nyt og smart tøjmærke for børn har set dagens lys. Navnet er Royal Remix, det er sangerinden Anna Davids datter, der viser tøjet frem.

 

Anna David: -Jeg har kæmpet for at finde mit mod

Børn har også krav på lækker påklædning i en god kvalitet. Med det in mente har Line og Jo Abildgaard skabt et nyt tøjmærke, der er målrettet børn i alderen fra halvandet til ti år.

– Vi har et rigtig godt øje for kvalitet, design og skønne detaljer, og qua en minimalistisk tilgang skaber vi børnetøj, hvor børnene kan være sig selv, og hvor tøjet kan styles, så det kan bruges til alle anledninger, fortæller Line Abildgaard.

Til at vise tøjet frem har Royal Remix hyret sangerinden Anna Davids datter, Alba.

– Vi har indgået et samarbejde med sangerinden Anna David, der er ambassadør for Børnecancerfonden. Et projekt, som vi i øvrigt også støtter op om. Samarbejdet går ud på, at Anna Davids datter Alba er blevet model for Royal Remix. Og da både mor og datter i forvejen er vilde med vores tøj, så var det ikke svært at få Alba klædt flot på, understreger Line Abildgaard.

Se billederne: Danske babes i bikini

Det nye samarbejde mellem Anna David, Alba og Royal Remix har resulteret i en række modelbilleder, som du kan se i galleriet her over artiklen.

Royal Remix består af to årlige kollektioner, der bliver produceret i en meget lækker kvalitet til både drenge og piger. Mærket bliver designet ud fra voksenmodens tendenser og har en såkaldt edgy stil.

Del din kommentar

Forsiden lige nu