Anna Due: – Det var på tide!

onsdag d. 11. maj 2016 kl: 12. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Anna Due fryder sig over, at sønnen endelig siger "mor". Foto: Facebook

Anna Due fryder sig over, at sønnen endelig siger “mor”. Foto: Facebook

Anna Due har endelig hørt det bedste ord fra sin søns mund: Mor

Anna Due, der blandt andet er kendt fra “Paradise Hotel”, kan snart fejre sin søns to års fødselsdag, og indtil videre har det været en anelse begrænset med sprogudviklingen. Han har fået styr på ordet “far” – mens det har knebet mere med at sige mor.

Men nu er det endelig sket, skriver Anna Due på sin blog:

Anna Due afslører: -Jeg skal være med i nyt tv-program

I fredags var en god dag, og jeg var stolt og følte mig totaaalt elsket. Villian sagde mor, og han sagde det KONSTANCE! Moaaaar, moaaar, moaaar… Når jeg lige skulle på toilet eller lign.. Så kaldte han på mig! Fuck jeg blev glad, fik nærmest tårer i øjnene… Det var stort, rigtig stort!

Elsker den alder, han har nu

Næsten to år – det er en alder, hvor der sker rigtig meget med et barn. Og Anna Due elsker den alder, Villian har nu:

Han er ikke en baby mere, og det er ikke til at forstå. Men når det så er sagt.. så Eeeelsker jeg den alder han har lige nu!

Netop den sproglige udvikling er ved at tage fart:

Han snakker og han snakker oooooog han snakker (virkelig meget, virkelig sødt), og nogle gange så kan jeg ikke lade vær’ med at grine, for noget af det er volapyk, eller faktisk 80% af det.

Han lærer noget nyt hver dag, og det er både godt og skidt.

Men han lærer noget nyt hver dag, og bliver bedre og bedre til at snakke, og en masse andet selvfølgelig (blandt andet, så ved han hvad der skal til for at pisse mig af ).

Del din kommentar

Forsiden lige nu