Anna Kournikova overrasker

mandag d. 23. juli 2001 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Det er netop kommet frem, at 20-årige Anna Kournikova har giftet sig i al hemmelighed i Rusland med sin forlovede, ishockeyspilleren Sergei Fedorov. Anna Kournikova mødte den 11 år ældre ishockeyspiller, da hun var bare 15 år, og de forlovede sig under Wimbledon i 1999, da Anna Kournikova lige var fyldt 18 år.

Kendte og kongelige indtog Tivoli Dronningen åbner dørene på Cayx

Tennisyndlingen ville ikke være teenagebrud, og derfor har de ventet med at gifte sig, til hun blev 20 år. Det var en meget lille ceremoni, hvor kun de to hold svigerforældre og Sergei’s lillebror deltog. For at få fred og ro under vielsen, havde parret lejet det lokale rådhus hele dagen. De er Ruslands mest kendte par og for at undgå for meget PR, giftede de sig hemmeligt under dette års Wimbledon, som Anna Kournikova ikke deltog i pga. skader.

Sergei Fedorovs mor har udtalt sig om det hemmelige bryllup: “Det var en meget smuk ceremoni, og jeg er beæret over at være Anna Kournikovas svigermor. De er ikke taget på bryllupsrejse, for de arbejder begge meget hårdt med deres sport i Miami for tiden”, fortalte Natalie Fedorov.

Del din kommentar

Forsiden lige nu