Kendt TV2-vært færdig på skærmen: -Sundt at blive trykket lidt på maven

torsdag d. 14. juni 2018 kl: 10. 51 Af: Uffe Dahl
Åse Andersson, Anna Louise Tranæs Didriksen, Søren Jensen, Søs Kjeldsen, TV2 OJ
Anna Louise Tranæs Didriksen stopper som tv-vært. Arkivfoto: Kim Haugaard/Scanpix.

-Jeg har gang i lidt forskellige projekter men intet konkret endnu, lyder det fra den nu tidligere tv-vært.

Da TV2 Østjyllands nyhedschef Nick Horup i 2010 kunne løfte sløret for at stationen havde ansat den tidligere vært på TV 2 Sporten, Anna Louise Tranæs Didriksen, slog han over for Aarhus Stiftstidende fast om ansættelsen:

“Den er et scoop for os. Hun brænder virkelig igennem på skærmen”.

Men nu er det slut – Anna Louise Tranæs Didriksen har haft sin sidste opgave for tv-stationen, oplyser hun i en mail til Kendte.dk.

– Af og til er det jo sundt at blive ” trykket lidt på maven”, udfolde sine kompetencer i nye rammer og blive udfordret i sin faglighed. Den tid er kommet for mig nu. Derfor har jeg foreløbig ikke flere freelance opgaver for Tv2 Østjylland. Jeg har dog været super glad for at være på stationen, både fagligt og menneskeligt, siger Anna Louise Tranæs Didriksen, der ikke har et fast program for, hvad fremtiden skal bringe af arbejdsmæssige opgaver.

– Jeg har gang i lidt forskellige projekter men intet konkret endnu. Muligvis kaster jeg mig i en periode over undervisning. Dermed kan jeg forhåbentlig kombinere min folkeskolelærer uddannelse, med min lange erfaring indenfor medieverdenen, siger Anna Louise Tranæs Didriksen.

Næsten 25 år

Anna Louise Tranæs Didriksen, der er 53 år gammel, er uddannet skolelærer fra Jonstrup Seminarium. TV-karrieren begyndte på TV 2 Sporten i 1994. Her var hun blandt andet med til at dække OL både som kommentator og stuedievært.

Senere var hun vært på programmerne “Helt Solgt” samt Go’ Aften Danmark inden hun i 2010 vendte næsen mod Østjylland.

På TV2 Østjylland har hun foruden de daglige nyhedsudsendelser også været vært på programmer som “Vild med dyr” og “Mit kæreste eje”.

Del din kommentar

Forsiden lige nu