Anna Nicole begraves fredag

torsdag d. 1. marts 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Nu er det endelig afgjort, at den afdøde model Anna Nicole Smith får sit sidste hvilested på Bahamas ved siden af sin søn Daniel, sådan som hun selv havde ønsket det.

Dansk prinsesse blev dronning i udlandet

Det har ellers taget sin tid at nå frem til denne afgørelse, fordi hele tre parter skændtes om, hvem der skulle have reten til at begrave hende. Larry K. Stern, der indtil videre ogås officielt er far til afdødes datter, Dannielynn, Larry Birkhead, som påstår han er far til hende, og Anna Nicoles mor, Virgie Arthur, som hun ikke havde haft kontakt med i mange år, ville alle bestemme hvor begravelsen skulle finde sted, og da de ikke kunne blive enige, måtte en dommer afgøre sagen.

Dommeren Larry Seidlin bestemte så, at det skulle være Dannielynn, der skulle have ret til at begrave sin mor, men da hun er et spædbarn, betød det i praksis, at det blev hendes værge, advokaten Richard Milstein, der skulle træffe afgørelsen.

Anna Nicoles mor appellerede straks dommerens afgørelse, men sent tirisdag eftermiddag afviste Floridas appelret hende. Dermed bliver der, som dommer Seidlin allerede har bestemt, og Anna Nicole får altså fredag sit ønske opfyldt og bliver stedt til hvile ved siden af sin søn.

Del din kommentar

Forsiden lige nu