Anna Nicole Smith i pengenød

søndag d. 21. januar 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Anna Nicole Smith er for tiden en upopulær dame på Bahamas, hvor et advokatfirma nu truer med at spærre hende adgangen til hendes egne bankkonti – i hvert fald indtil firmaet har fået de penge, hun skylder dem.

Det drejer sig om 125.000 dollars, som som advokatfirmaet forlanger i honorarer for at have repræsenteret hende i sagen om hendes søns død i september sidste år. En talsmand for advokatfirmaet siger, Anna Nicole tydeligvis har en “aversion mod at betale sine regninger, og…for enhver pris vil forsøge at undgå at betale.”

Nu kommer der en amerikansk udgave af "Skam"

Det passer aldeles ikke, udtaler stjernens nuværende advokat, som dog vedgår, at det er rigtigt nok, at Anna Nicole endnu ikke har betalt, hvad hun skylder advokatfirmaet. “Det er rigtigt, at de endnu ikke har fået deres penge,” siger han, men han fastholder, at grunden til den manglende betaling er, at Anna Nicole endnu ikke har fået en specificeret regning fra firmaet – og når hun får den, vil det nok vise sig, at det i virkeligheden er hende, der skal have penge tilbage.

Del din kommentar

Forsiden lige nu