Anna Nicole Smiths datter arver tre cifret millionbeløb

mandag d. 3. juni 2013 kl: 11. 04 Af: Kendte.dk NY
 
Afdøde Anna Nicole Smiths datter arver millioner. - Foto: Favpop.com

Afdøde Anna Nicole Smiths datter arver millioner. – Foto: Favpop.com

Anna Nicole Smiths datter, Dannielynn Birkhead får nu langt om længe sin arv udbetalt, og der er masser af millioner på kontoen snart til den 6 årige pige.

Den tidligere playboy-model Anna Nicole Smith døde den 8. februar 2007 på et hotel i Hollywood af en utilsigtet overdosis af medicin, mens hun stadig lå i en bitter arvestrid med familien til hendes 90 år gamle milliardær-mand, som døde 14 måneder efter brylluppet.

GALLERI: Hollywood kvinder der blev mødre som teenagere

Læs også: Anna Nicoles familietragedie

I 2010 afgjorde retten ellers, at der ikke var afset så meget som en krone til Anna Nicole Smiths datter fra et andet forhold, den dengang treårige datter Dannielynn. Men nu er sagen alligevel afgjort til hendes fordel.

Tvivlede på hendes hensigter
Anna Nicole Smith og den 89-årige J. Howard Marshall giftede sig i 1994 til hans families store fortrydelse.

Modellen var dengang 26 år gammel og olie-milliardæren altså 63 år ældre, så der var ikke mange, der troede på, at hun giftede sig af kærlighed.

Da Marshall døde året efter, gik en af vor tids mest profilerede retssager i gang, og milliardærens søn kæmpede for, at hele formuen forblev i Marshall-familiens hænder.

Bliver mangemillionær
Men ifølge TMZ har en ret i Californien 18 år efter Marshalls død besluttet, at Anna Nicoles nu seks-årige datter skal have 49 millioner dollar, svarende til godt 280 millioner kroner.

Kilde: TMZ

Del din kommentar

Forsiden lige nu