Anna Nicoles dagbøger til salg

mandag d. 19. marts 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

En samler, som boede nabo til Anna Nicole Smith var for år tilbage så heldig at få fingre i nogle af den nu afdøde models dagbøger, som hendes mor ville smide ud. Det drejer sig om dagbøger, som modellen skrev fra 1992 til 1995, altså før hun blev den mega-berømthed, hun er nu. Samleren beholdt dagbøgerne og solgte dem først sidste år til ejerne af et website, der sælger memorabilia fra diverse berømtheder.

Endelig: Nu skal gudesmuk prinsesse giftes

Steven Woolf og Thomas Riccio, som har brugt måneder på at få bekræftet dagbøgernes ægthed, vil nu sælge dem til højestbydende på eBay, og Thomas Riccio siger, at de burde indbringe ham og hans partner en formue. “Folk anslår, at hver dagbog har en værdi på 500.000 dollars,” udtaler han og kan i øvrigt fortælle, at den afdøde model betror sin dagbog mange interessante ting. Bl.a. fortæller hun detaljeret om sine følelser for ægtemanden, J. Howard Marshall, sin frygt for at være gravid og sine overvejelser om en eventuel abort i 1992.

“Det er utrolig interessant læsning, næsten som en sæbeopera,” fortæller Riccio om dagbøgerne, som Anna Nicole stoppede med at skrive den dag, hendes mand døde i 1995.

Del din kommentar

Forsiden lige nu