Anna Nicoles grav er en turistattraktion

fredag d. 9. marts 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Selv i døden er Anna Nicole Smith så stor en berømthed, at hendes grav nu er blevet et mål for både medier og nysgerrige turister, og det har nu fået de lokale beboere til at klage over, at Lakeview kirkegården ikke længere er det fredelige sted, en kirkegård bør være.

Heidi delte billede af honningkagehus: Så ringede kongehuset

Anna Nicole blev endelig begravet i sidste uge, og siden er kirkegården på det nærmeste blevet invaderet af nysgerrig turister i en sådan grad, at man nu har været nødt til at hyre sikkerhedsvagter som skal sørge for, at det kun er de lokale beboere og folk, som har slægtninge, der ligger begravet på kirkegården, der får adgang.

Allerede inden begravelsen af Anna Nicole gned de lokale taxichauffører sig i hænderne ved tanken om, at de ville få en masse ekstra arbede ud af at fragte turister ud til hendes grav, men det har sikkerhedvagterne sat en effektiv stopper for. Der er simpelthen ikke en eneste taxa, som for lov til at køre ind på selve kirkegården, så hvis man ankommer til Lakeview i taxa, må man pønt stå ud ved indgangen til kirkegården og gå resten af vejen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu