Anne Gadegaard: Gæt hvad jeg skal

torsdag d. 7. maj 2015 kl: 21. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 

Anne Gadegaard skal pierces, skriver hun på sin blog

Anne Gadegaard skal pierces. Det offentligjorde hun torsdag på sin blog:

– Selvom MANGE af jer plus mine andre veninder siger NEJ, så har vi nu besluttet at få lavet en navle piercing.. Og jeg skal have flere huller i ørerne! Flere af jer skrev også “Anne du skal gøre præcis hvad du vil”.. Så det er altså det jeg har tænkt mig!

Anne Gadegaard har fødselsdag: Sådan fejres dagen! Spiral-helvede: -Noget af det værste jeg har oplevet

Piercingerne skal laves hos The Old Barbershop:

– Vi skal have lavet vores piercinger inde ved de to søde herre fra theoldbarbershop.dk
Jeg glæder mig til at få det lavet, og har en god fornemmelse. Jeg har jo i forvejen et hul fra min gamle navlepiercing, så hvis jeg på et tidspunkt synes den skal ud, så gør jeg jo bare det, for der er i forvejen et hul altså..

Del din kommentar

Forsiden lige nu