Anne Gadegaard: -Jeg er klar til at få børn

onsdag d. 19. oktober 2016 kl: 8. 34 Af: Elo Christoffersen

Anne Gadegaard er klar til at få børn med sin jævnaldrende kæreste.

Sangerinde og blogger Anne Gadegaard har altid glædet sig til den dag hun bliver mor. Dog har hun endnu aldrig følt sig klar til at få børn. Men det har ændret sig nu, skriver hun på sin blog.

– Egentlig har jeg altid tænkt at når jeg ramte de 30 år, jamen så ville jeg gerne have børn. Og pludselig har det ændret sig fra den ene dag til den anden. Jeg har lyst til at få børn nu, skriver Anne Gadegaard.

Anne Gadegaard har fødselsdag: Sådan fejres dagen!

Den 24-årige sangfugl er kæreste med den jævnaldrende Christian. Og det bliver ham, som Anne Gadegaard vil have børn med, afslører hun:

Spiral-helvede: -Noget af det værste jeg har oplevet

– Jeg kunne sagtens forstille mig at få børn med min kæreste nu. Jeg har aldrig nogensinde tænkt at noget kunne være så rigtigt som det her føles. Jeg har fundet den mand jeg vil have børn med. Og han har det heldigvis på samme måde. Han vil også gerne have børn med mig. Selvfølgelig ved vi godt, at det ikke skal være LIGE nu. Men tanken skræmmer ingen af os, så jeg er den lykkeligste pige på jorden, slutter Anne Gadegaard.

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu