Anne Gadegaard: – Her er min fantastiske nyhed

tirsdag d. 5. april 2016 kl: 13. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Anne Gadegaard er klar til at gå all in på træning med Gustav Salinas. Foto: René Lind Gammelmark

Anne Gadegaard er klar til at gå all in på træning med Gustav Salinas. Foto: René Lind Gammelmark

Anne Gadegaard har teamet op med Gustav Salinas, der skal hjælpe hende i et otte ugers forløb med kost og træning

Nul alkohol – masser af træning og sund mad. Sådan ser de kommende otte uger ud for Anne Gadegaard.

På sin blog afslører hun, at hun har teamet op med Gustav Salinas om et træningsforløb, der skal gøre hende sundere.

Jeg har aldrig været så sikker på noget som jeg er på det her! Jeg ved det bliver utrolig hårdt, men samtidig glæder jeg mig utrolig meget. Der er ingen tvivl om at det her kommer til at ændre rigtig meget for mig de næste uger frem, da jeg skal ændre hele min livstil.

Det bliver sværest at undvære festerne

Anne Gadegaard er klar til at gå all in. Men hun forventer også, at det bliver svært.

Jeg kommer til at træne hver eneste dag og med Gustav skal jeg træne 2 gange om ugen. 3 gange styrketræning om ugen og ellers er det cardio de resterende dage. Det der bliver hårdest for mig er helt klart at ligge alkoholen på hylden. Det er sgu ikke så meget det med at spise sundt, og komme ned at træne. Det er simpelthen festerne i weekenderne. DET bliver hårdt!

Anne Gadegaard har fødselsdag: Sådan fejres dagen! Spiral-helvede: -Noget af det værste jeg har oplevet

Anne valgte at arbejde med Gustav, fordi hun synes, hans livsglæde er helt fantastisk, og hun lover at blogge om hele forløbet fra start til slut.

JAAAA! Læs min fantastiske nyhed på bloggen NU: www.annegadegaard.com 💪🏽😝

Et billede slået op af Anne Gadegaard (@annegadegaard) den

Del din kommentar

Forsiden lige nu