Anne Herdorf syg: Melder afbud til Slager Parade

fredag d. 15. januar 2016 kl: 14. 30 Af: Elo Christoffersen
 

Lige før turnéstart er den populære dansktop turné, Dansk Slager Parade, blevet ramt af en sygemelding. Det er sangerinden Anne Herdorf, der er blevet ramt af sygdom og har måtte melde afbud til turneen i sidste øjeblik.

Det er dog lykkedes for bookingbureauet bag turneen, CB & Ole B. Booking A/S at finde en erstatning for Anne Herdorf. Med kort varsel har Walkers forsangeren Torben Lendager sagt ja til at medvirke i Dansk Slager Parade. Toben Lendager er manden bag hits som; Sha-la-la-la-la, Kære lille mormor, Hallo Hallo, Little Kitty og mange flere.

Dansktop-darling dropper det moderne liv

Anne Herdorf’ afbud har også givet plads til et stort talent på turneen. Det er Anne-Mette Rix, der er noget af en multikunstner.

Dagens Fødselar: Dario Campeotto

Udover disse to nye ansigter, så består holdet af visesangeren Peter Vesth, grand prix vinderen Lise Haavik samt storcharmøren og crooneren Dario Campeotto, Danmarks bedste harmonikaspiller Kristian Rusbjerg samt orkestret Klaus & Servants, der også bakker de andre solister op.

Turnéen starter i morgen lørdag på Hejse Kro ved Fredericia og bringer desuden kunstnerne til blandt andet Skjern, Struer, Næstved, Ringsted, Aalborg og Randers. Turnéen slutter den 28. februar.

Del din kommentar

Forsiden lige nu