Anne Kejser som ny vært for Big Brother

mandag d. 14. januar 2013 kl: 11. 51 Af: Kendte.dk NY
 

Så blev der fundet en ny vært for Big Brother og det blev ikke som mange havde håbet.

 

Anna Kejser bliver ny Big Brother vært Kendte

Så blev der fundet vært til underholdningsprogrammet Big Brother. Foto: (SBS TV/Krestine Havemann)

 

Marie Egede som i sidste sæson var vært for underholdningsprogrammet ‘Big Brother’ fik en masse kritik for sin præstation og derfor blevet skiftet ud med Anne Kejser fra ‘Slemme slemme piger’ programmet.

 

Big Brother-vært: Jeg løj for min kæreste

Glæder sig til rollen
– Jeg ser det som en kæmpestor, men dejlig udfordring at skulle være vært på ‘Big Brother’. Jeg er sikker på, at det kommer til at være et kick for mig, at det er live tv, og jeg glæder mig sindssygt meget. Især fordi jeg elsker formatet, ikke mindst i år, hvor den klassiske isolationshistorie krydres med rigtig, rigtig meget skæv og gakket humor, hvilket lige er mig, fortæller den 31-årige aalborgenser i en pressemeddelelse.

 

Læs også: Amanda: Jeg vil ikke tage ADHD-medicin

 

Endnu ikke mødt deltagerne
– De er endnu ikke endelig udvalgt. Men en lille fugl har sunget i mit øre og fortalt mig, at jeg kan forvente mig en helt fantastisk gruppe af søde, sjove og kantede personligheder, der er som skræddersyede til den galskab og det pres, der venter dem i årets ‘Big Brother’, lyder meldingen fra Anne Kejser.

 

Der var mange som havde håbet på at det var Christiane Schaumburg Müller som blev værten for programmet efter at hun skiftede fra TV2 til SBS TV.

Del din kommentar

Forsiden lige nu