Annemette Voss afslører babys køn

tirsdag d. 15. december 2015 kl: 8. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Annemette Voss afsløre, at maven gemmer på (endnu) en dreng. Foto: Facebook

Annemette Voss afsløre, at maven gemmer på (endnu) en dreng. Foto: Facebook

Hun havde ellers håbet på, at det var det lyserøde tøj, hun skulle ud og købe. Men Annemette Voss venter endnu en dreng til flokken

Annemette Voss kan efter en 3D-scanning afsløre, at hendes to drenge får en lillebror. Hun kunne ikke vente længere, så hun bestilte scanningen som en adventsgave til kæresten Micky.

Forholdet gik i kage: Bagedyst-veninder bryder op

– Oh yes, it’s a boy! IGEN(!!!!) – Indrømmer at jeg blev lidt skuffet i et kort sekund – ville SÅ gerne have prøvet at være Mor til en pige…men nej, jeg skal åbenbart kun lave drenge, – men jeg véd jo også hvad det er, og jeg ELSKER jo mine drenge overalt på jorden, og véd, at det er helt ligegyldigt om det er en dreng eller pige, for de er allesammen forskellige uanset, skriver hun på sin blog.

Har fundet navnet

Samtidig afslører Annemette Voss også, at navnet allerede er på plads:

TV2-darling kæmper med at acceptere sin mands kulde

– Nu har jeg vænnet mig til tanken om endnu en dreng – vores lille Luca Alf Fridthjof. (Alf er fra min side af familien – det hedder min far til mellemnavn… Luca Alf er da også et skønt fodboldnavn, ik? Det var sådan jeg fik min kæreste med på den idé, he he!

Se scannings-billederne, som Annemette har delt her.

Del din kommentar

Forsiden lige nu

Mest læste

Mest sete gallerier