TV-vært gik i søvne med saks: -Det er uhyggeligt

fredag d. 28. april 2017 kl: 11. 10 Af: Ritzau Fokus
Annemette Voss gik i søvne
Natten udviklede sig til et mareridt for Annemette Voss. Foto: Scanpix/Claus Bech

Tv-værten og "Den store bagedyst"-vinder Annemette Voss klippede sin T-shirt i stykker og gnavede hul i den.

En nats søvn udviklede sig til mareridtsagtige scener for Annemette Voss.

Den tidligere “Den store bagedyst”-vinder og nuværende TV2-vært fortæller på sin blog, annemettevoss.dk, at hun har det med at gå i søvne og gøre besynderlige ting.

Forholdet gik i kage: Bagedyst-veninder bryder op

Topper alt

Men den seneste gang natteroderi topper alt, hvad hun tidligere har gjort, beskriver hun i et blogindlæg.

– Det er så creepy (uhyggeligt, red.) det her. Jeg vågnede op i går morges (onsdag, red.) – sådan stille og roligt og ganske fredeligt – og bemærker pludselig, at min T-shirt er klippet op hele vejen fra halsudskæringen og ned til kanten. Derudover erfarer jeg, at jeg simpelthen også har gnavet et stort hul i blusen langs halsudskæringen, skriver hun i blogindlægget.

Ledte febrilsk efter noget

Annemette Voss beskriver videre, at det langsomt er begyndt at dæmre for hende, at hun befandt sig i køkkenet midt om natten og ledte febrilsk efter noget i skuffen.

– Min kæreste kan i øvrigt fortælle mig, at jeg i løbet af natten styrtede ud af sengen og ud i køkkenet – og bagefter kom jeg ind i soveværelset og fabulerede om noget med min T-shirt, og at det var meget vigtigt, at den skulle klippes op. Hvad fanden har jeg drømt? Jeg har ingen anelse, lyder det fra hende.

TV2-darling kæmper med at acceptere sin mands kulde

Ifølge sundhed.dk forekommer søvngængeri hyppigst i fire til otteårs alderen.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu