Annemette Voss: – Jeg var dybt ulykkelig

onsdag d. 27. april 2016 kl: 7. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Annemette Voss er glad igen efter halvandet års kamp. Foto: Facebook

Annemette Voss er glad igen efter halvandet års kamp. Foto: Facebook

Den tidligere bagedyst-vinder Annemette Voss var dybt ulykkelig i halvandet år efter, hun blev skilt fra sin mand

For halvandet år siden tog Annemette Voss beslutningen om at gå fra sin mand. Det var en hård beslutning, som det tog hende halvandet år at komme over.

Hun skriver i et ærligt blog-indlæg om den tid, hvor hun følte, at hun mistede en del af sig selv.

Da jeg tog valget om at gå fra min mand igennem små ni år, faldt hele min verden fra hinanden. Jeg var dybt dybt ulykkelig over at have mistet. Ikke over at have mistet ham…men over at have mistet min hverdag. Mit liv! Alt det, der gør en tilværelse og hverdag hel. Mine venner, mine daglige rutiner, min svigerfamilie, halvdelen af tiden med mine børn, min bopæl, min tryghed, mine faste rammer…ja jeg ved faktisk ikke hvor jeg skal starte og hvor jeg skal slutte. Jeg følte at jeg mistede alt. Alt det, der udgjorde mig.

Fandt for hurtigt en ny

Selvom de ikke var i tvivl om, at de skulle være sammen, er Annemette klar over, at det var meget hurtigt, hun fandt en ny kæreste efter skilsmissen.

Meget kort tid efter jeg var gået fra ham mødte jeg min nuværende kæreste. Det gik ALT for hurtigt, men vi var enige om, at vi skulle være sammen – og han har holdt mig ud i de 1,5 år, hvor jeg har været ked af det og besværlig. Men jeg tror nu, at han er ret glad for, at jeg er ude på den anden side nu…

Forholdet gik i kage: Bagedyst-veninder bryder op

Hun genkalder sig en episode, hvor hun sidder ved lægen kort tid efter skilsmissen. Hun var helt vantro, da lægen fortalte hende, hvor lang tid, det kan tage at kommer sig over en skilsmisse:

Jeg husker at sidde ved min læge, da bruddet med min mand kun var 2 uger “gammelt” – og hun sagde til mig, at en skilsmisse nemt kan tage et par år at komme igennem. Før man er helt ude på den anden side. Jeg tænkte, at hun måtte være bindegal.

Hun var overbevist om, at hendes situation var anderledes – og det skulle hun nok klare. Men der var stadig mange grådfulde nætter og en tid, hvor hver dag føltes som overlevelse.

Behov for at “skære visne grene af “

Årsagen til det meget ærlige og personlige indlæg er, at Annemette nu er ved at være klar til at starte et nyt liv – med en ny mand og et nyt barn.

Jeg skal være Mor for 3. gang – nu med en ny mand ved min side. Jeg skal starte endnu et skud på stammen af det “træ”, der udgør min familie, og jeg har brug for at skære de “visne grene” af inden mit nye eventyr begynder…håber I forstår det billedsprog, det er svært at forklare.

TV2-darling kæmper med at acceptere sin mands kulde

Samtidig håber hun, at hendes oplevelser kan hjælpe andre i lignende situationer:

Ingen går gennem livet uden op- og nedture. Og når det rammer, så kan det føltes som en tsunami og vrede, angst og sorg, der skyller ind over én. Men bare husk, at enhver storm lægger sig igen. Solen står op og skinner dig på næsen igen i morgen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu