Annemette Voss i sorg

lørdag d. 22. april 2017 kl: 11. 27 Af: Elo Christoffersen
Annemette Voss er i sorg
I disse dage smiler tidligere vinder af "Den store bagedyst", Annemette Voss, ikke så meget. Hendes hund er død. Foto: Katrine Emilie Andersen/Scanpix (Arkivfoto)

Annemette Voss smiler ikke så meget i disse dage. Hun er nemlig ked af det.

Tidligere vinder af “Den store bagedyst” Annemette Voss er i sorg.

Hun har mistet den hund, som hun i sin tid købte. Det skriver Annemette Voss på sin blog.

“Pablo i Hundehimlen”

Torsdag fik hun en sms fra sine forældre:

– Pablo i “Hundehimlen”, skrev forældrene.

Annemette: -Pablo var min hund

Selv om Pablo ikke boede hos Annemette Voss, gjorde det ondt, at hunden nu er død:

Forholdet gik i kage: Bagedyst-veninder bryder op

– Pablo var min hund. Jeg købte ham da jeg som 20-årig boede i Barcelona med min daværende kæreste. Vi tog ham med til DK, da vi vendte snuderne hjemad, og siden da har han boet hos mine forældre i Vejle.

– Det kom sig af, at min kæreste og jeg gik fra hinanden, jeg rejste jorden rundt med en veninde, og derefter så var løbet kørt. Pablo havde vænnet sig til omgivelserne og rutinerne hos mine forældre, så de købte ham faktisk af mig, og siden da har han boet der. I 13 år, skriver Annemette Voss på sin blog.

TV2-darling kæmper med at acceptere sin mands kulde

Havde været syg længe

Pablo havde været syg længe og derfor kunne en aflivning ikke længere undgås:

– Så nu skal vi finde en ny lille, blød bamsehund til familien. Men først når vi allesammen har grædt ud og har fået tørret næsen, slutter Annemette Voss.

Del din kommentar

Forsiden lige nu