TV2-vært til studenter: -Tag det nu roligt

torsdag d. 22. juni 2017 kl: 9. 42 Af: Ritzau Fokus

Tv-værten Annemette Voss giver en række råd videre, som hun gerne selv ville have haft, da hun blev student.

Glade studenter fylder i disse dage gaderne over hele Danmark og fejrer, at gymnasietiden med hårdt slid er overstået.

At se de mange studenter har fået TV2-vært Annemette Voss til at tænke tilbage på dengang, hun selv blev student.

Forholdet gik i kage: Bagedyst-veninder bryder op

Derfor vil hun gerne give et par råd videre.

Annemette Voss: -Tag det nu roligt

I et nyt indlæg på sin blog annemettevoss.dk skriver den nuværende “Sådanmark”-vært, at hun har fortrudt, at hun ikke var bedre til at tage det roligt, da hun selv gik i gymnasiet.

– Lad mig sige én ting: Tag det nu roligt. Jeg ville ønske, at jeg havde været bedre til at tage det roligt. Og sige pyt, skriver Annemette Voss i blogindlægget.

– Det var det eneste, jeg aldrig gjorde. Jeg tog det aldrig roligt, og det fortryder jeg i dag. Jeg kunne have sparet mig selv for utroligt mange bekymringer og søvnløse nætter, tilføjer hun.

Liste med råd

Den 33-årige tidligere vinder af “Den Store Bagedyst” har derfor samlet en liste med råd, som hun gerne ville have fået, da hun selv gik med studenterhue for 14 år siden.

På listen skriver Annemette Voss blandt andet, at man skal huske at lytte til dem, der er ældre end sig selv, ikke være bange for at vælge forkert og ikke tro, man ved det hele.

– Heldigvis leves livet jo forfra, men forstås bagfra. Men hvis du nu har en datter derhjemme, der ligesom mig er lidt af en stræber-type, og som har svært ved at lytte og give plads til fejl og sårbarhed, så skal hun måske lige læse med, skriver Annemette Voss.

TV2-darling kæmper med at acceptere sin mands kulde

Læs Annemette Voss’ blogindlæg her.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu