Anni Brinck jager drømmemanden

tirsdag d. 30. april 2013 kl: 7. 45 Af: Kendte.dk NY
 
Anni Brinck - Foto: Facebook

Pas på derude! Anni Brinck er lækkersulten. Foto: Facebook

 

Anni Brinck, tidligere kendt som Fønsby og især for sit stormfulde ægteskab med IT-millionæren Erik Damgaard er igen ude på single jagtmarkerne for at score sin kommende mand.

Det har været en hård tid for Anni Brinck, men nu begynder det at lysne for hende. Efter en skilsmisse fra ham hun troede skulle være manden i hendes liv og en 18 måneders fængselsstraf for rufferi, blev hun løsladt for en måned siden og er nu klar til at komme videre i livet.

Anni Fønsby knaldet igen

Cougaren klar til nye erobringer

Det tog tid at komme over bruddet med Erik Damgaard fortæller en hudløs ærlig Anni Brinck til Ekstra Bladet.

– Det er først nu, jeg er parat til at finde en kæreste. Jeg har haft brug for at slikke mine sår. Det har været en rigtig hård tid, jeg har været igennem.

Nu er cougaren klar til nye erobringer. Avisen fortæller hvordan hun ankom alene til sidste weekends Justin Bieber koncert i Parken. Her deltog hun i VIP-arrangementet inden koncerten hvor DJ Tay James vendte plader. Det har klart sine fordele at være alene ude kunne Anni Brinck hurtigt konstatere. Hun ved også allerede lige præcis hvad drømmemanden skal indeholde:

Anni Fønsby: Det var forfærdeligt

– Han skal være varm, kærlig og i god balance. Så skal han kunne klare en kone, der er en stor mundfuld, og så skal det være en fyr, der kan få mig til at grine trusserne af,” fortalte hun til Ekstra Bladet.

Så er du millionær med hang til store brystmål og ikke alt for allergisk overfor plastik, så er det måske dig der bliver nedlagt af den sultne cougar inden længe!

Del din kommentar

Forsiden lige nu