Anni Fønsbys fest: Erik var ikke inviteret

tirsdag d. 18. december 2012 kl: 13. 07 Af: Kendte.dk NY
 

Bordel-mutteren Anni Fønsby holdt en forsinket 40 års fødselsdag for sine sande venner der har støttet hende

 

Anni hold fest for sine rigtige venner. - Foto: tvtid.dk

Anni hold fest for sine rigtige venner. – Foto: tvtid.dk

 

Anni Fønsby knaldet igen

 

Den kedelige fængselsmad var i fredags skiftet ud med et sandt festorgie
Stedet der dannede rammerne om festlighederne var Kokkedal Slot, som Anni tidligere har brugt til en fest da hun begav sig i de mere modænes hverdag. Nu har den hårdtarbejdende enlige mor måtte punge ud af egen lomme, og det må have været en hård en at sluge eftersom Anni stadig afsoner sin straf for rufferi, og ikke har den store indkomst at rutte med.

 

Forsinket 40 års fødselsdag
Festen som Anni holdte var en forsinket 40 års fødselsdag. Anni Fønsby fyldte 40 den  27. oktober, og i den anledning inviterede hendes nærmeste venner hende en tur i byen til et brag af en fest. Nu syntes den storbarmede blondine at hun måtte vise sin taknemlighed for de sande venner hun har haft i den hårde tid som afsoningen har været for hende, og hermed belønne dem med en overdådig fest på Kokkedal Slot.

 

Læs også:  Anni Fønsby i topform

 

Erik var ikke inviteret
Gæstelisten talte dog ikke Erik Damgaard. Men derudover var Eriks tre børn var med til festen, og det celebre par Michael og Maria Bjørnsson. Anni har udtalt at hun ikke følte at Erik bakkede hende op eftersom han forlangte skilsmisse inden hun havde udstået sin straf, og han blev kort tid efter spottet med en ung brunette, og dette var så nogle af årsagerne til at han ikke var inviteret til eksens overdådige fest.

 

Af gaver fik Anni blandt andet:
Gryder fra Eva Trio, et gavekort til Abercrombie & Fitch (tøjforretning, red.), en rejse til Palma, Gucci-solbriller, halskæde fra Lynch by London, ansigtsbehandlinger og gavekort til produkter, et par højhælede sko, et gavekort til personlig træning og gavekort til indretning.

Anni Fønsby: Det var forfærdeligt

 

Kilde: Ekstra Bladet

Del din kommentar

Forsiden lige nu