Anni-Frid om sorg: – Jeg måtte have noget at tro på

søndag d. 17. januar 2016 kl: 8. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Anni-Frid Lyngstad åbner for første gang op og fortæller om to store tragedier i hendes liv. Foto: Frankie Foughantin/Wikipedia

Anni-Frid Lyngstad åbner for første gang op og fortæller om to store tragedier i hendes liv. Foto: Frankie Foughantin/Wikipedia

Anni-Frid Lyngstad, den ene af den kvindelige halvdel af Abba, åbner for første gang nogensinde op om den sorg, hun oplevede, da både hendes datter og mand døde inden for to år

I slutningen af 1990’erne oplevede Anni-Frid Lyngstad stor sorg. Først mistede hun sin datter, som omkom i en bilulykke i USA i 1998. Året efter mistede hun sin mand til kræft.

For første gang nogensinde fortæller hun om de tragiske hændelser, der næsten tog livet af hende, i tv-programmet “Vänligen Lars Lerin” på SVT.

Datteren Ann Lise-Lotte Casper blev 30 år gammel.

Om sin mand, prins Heinrich Ruzzo Reuss von Plauen, fortæller hun ifølge TV 2:

– Ruzzo ændrede mit liv enormt. Han medbragte glæde, kærlighed og to nye børn – mine to steddøtre. Han var en fantastisk dejlig, vittig og sjov mand, og jeg elskede ham over alt.

Han blev 49 år gammel.

Det tog lang tid

I programmet fortæller Anni-Frid om, hvor vanskeligt det var at få glæden tilbage i livet, efter hun mistede to så vigtige personer i sit liv.

Det tog meget lang tid. Det tog mange år. Det er en ufattelig sorg. Du føler, du knap nok kan overleve, siger hun i programmet ifølge Aftonbladet og fortsætter:

– Så jeg måtte have noget at tro på, ellers ville det have været meget vanskeligt at håndtere.

Det var dog ikke nemt at få et interview med sangerinden.

– Jeg er meget selektiv i forhold til, hvad jeg takker ja til. Jeg får en masse tilbud. Jeg kiggede på andre programmer, som Lars er med i, dokumentarer, og jeg synes, at han var en fed person.

– Og jeg tænkte, at hvis jeg skulle stille op med en vært, så skulle det være en, som jeg vidste, jeg ville have god kemi med.

Del din kommentar

Forsiden lige nu